JumperTomek Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Witam, prawie ciągle mam mniejsze lub większe zakłócenia. Nawet jak latam nad sobą ;/ Odbiornik na statywie ( na wysokości 160cm) Co może być nie tak ? http://www.banggood.com/FPV-1_2G-8CH-800mw-Wireless-AV-Transmitter-And-Receiver-p-73201.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Dorzucę tylko od siebie, że nie ma tam żadnych filtrów, jest tylko proste OSD z HK i zakłócenia występują też na samym, gołym FPV z wyłączonym RC. FPV zasilane ze swojego oddzielnego pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Zakłóceń już nie ma. Ale dalej jest problem z kolorami ;/ Wie ktoś od czego to może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Zakłóceń już nie ma. Ale dalej jest problem z kolorami ;/ Wie ktoś od czego to może być ? Zazwyczaj problemem jest zły wybór NTSC-PAL kamera-ekran. A co do samych zkłóceń, to warto czasem zmienić kanał nadawania-odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Anteny były źle dostrojone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi