meloow Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Dakru no to na co czekasz, zakładaj nowy wątek o tym waszym projekcie i napisz co tak kombinujecie z Peterem ... jestem stasznie ciekaw i nie mogę się doczekać fotek czy filmów znad Kamerunu. PS. Baxter czyżbyś się wybierał na wczasy do Kamerunu :wink: że już bilet bukujesz
hubert_tata Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Witam Coś kombinujecie z Peterem i to jest chyba bardzo dobrze. Wspomnę tylko, że nasze forum troszkę wspomaga młodych modelarzy.
baxter12 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Baxter czyżbyś się wybierał na wczasy do Kamerunu że już bilet bukujesz Ja jestem zawsze gotow do podrozy. A afryka to dla mnie jak magnes.Wystarczy jedno slowo i zdejmuje plecak ze sciany.. Baxter
tj1gd Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Hmm, nie powiem, polatalbym sobie z kamerka wsrod sloni, wodospadow.. Jak tam do Ciebie dojechac? Samolot z Rzymu, za rozsadne pieniadze znalazlem, ale informacji i transporcie wewnatrz panstwa, jak na lekarstwo... Czego potrzebujesz z modelarskich spraw? Pomozemy jakos. Pozdrawiam baxter Baxter jaki ty niby samolot z Rzymu znalazles, jak tu lata tylko Air France, Swiss i Brussel Airlines, no chyba ze cos nowego od wczoraj. Ale jak mowisz wazne zeby szukac to mozna naprawde znalezc w miare tanio cos. To nie USA wiec w miare tanio to i tak prawie 2 x tyle co do USA, bo tu malo lotow i malo ludzi lata. Wszystko jest do zrobienia. Co roku mam przynajmniej 2-3 wizyty z Polski. Jesli chcesz przyjechaqc to nie ma zadnego problemu. Podajesz dane ja ci wysylam zaproszenie w wszystkimi potrzebnymi pieczatkami, zalatwiasz wize przez znajomego(a) w Londynie lub Paryzu , szczepisz sie na zolta febre ( nic wiecej choc ci beda bajki opowiadac, bo tylko stracisz niepotrzebnie pieniadze ) kupujesz bilet i lecisz. Ja juz dalej sie toba zajmuje od lotniska w Yaounde. Oczywiscie z Polski obciaze cie jak wielblada moimi rzeczami. Kiedy zatem chcesz przyleciec ? pozdrawiam darek ps. przed przyjazdem poczytaj w ciekawostkach na mojej www - wspomnienia Joli, szczegolnie, a pozniej Anki, Marianny i Artura, troche ci przybliza nasze realia...
tj1gd Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Dakru no to na co czekasz, zakładaj nowy wątek o tym waszym projekcie i napisz co tak kombinujecie z Peterem ... jestem stasznie ciekaw i nie mogę się doczekać fotek czy filmów znad Kamerunu. PS. Baxter czyżbyś się wybierał na wczasy do Kamerunu :wink: że już bilet bukujesz Watek zalozy Peter on jest specjalista od tego !
tj1gd Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Witam Coś kombinujecie z Peterem i to jest chyba bardzo dobrze. Wspomnę tylko, że nasze forum troszkę wspomaga młodych modelarzy. Jestem bardzo otwarty oczywiscie na wszelka pomoc !!! z gory dziekuje za kazdy gest !!!
baxter12 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Lot byl przez casablance, Air France wychodził drożej, niezla byla tez z Frankfurtu. A z tym zaproszeniem uwazaj, bo na prawde moge przyleciec, mnie nie trzeba 2x powtarzac.. :lol2: Po 25 czerwca jestem wolny, az do polowy wrzesnia.. Pozdrawiam baxter
tj1gd Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Lot byl przez casablance, Air France wychodził drożej, niezla byla tez z Frankfurtu. A z tym zaproszeniem uwazaj, bo na prawde moge przyleciec, mnie nie trzeba 2x powtarzac.. :lol2: Po 25 czerwca jestem wolny, az do polowy wrzesnia.. Pozdrawiam baxter nie ma sprawy czekam na dane do zaproszenia
Tomisław Piotr Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Baxter, a weźmiesz potrzebne rzeczy dla rozwoju modelarstwa na "Czarnym Lądzie"? Może zrobimy jakąś "ściepę" dla Darka? Ja deklaruję 100 zł.
baxter12 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Nie wyobrazam sobie wyjazdu bez zabrania rzeczy modelarskich. Nad tym co trzeba zabrac, trzeba sie zastanowic. Z jednej strony potrzebny jest sprzet dla Darka, ale mysle ze elektronika i mechanika precyzyjna, bez materialow typu balsa czy EPP. mysle o silnikach reglerach, lipolach. Z drugiej strony jest tam sporo mlodziezy, nalezy pomyslec o jakis materialach dydaktycznych, prostych modelach, gumowkach, albo szybowcach. Materialy konstrukcyjne to mysle ze miejscowe, jest to kraj bogaty w szlachetne gatunki drewna, EPP pewnie nie bedzie ale mysle ze Coroplast sie znajdzie. Z powazaniem Baxter
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.