kamilos15000 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 witam mam taki maly problem kupilem 2 ogniwa lipolu 1300mAh TE http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=352892184- mam do tych 2 cel lipolu tą kostke z 3 kablami co sie do ladowarki do balancera podłancza ale niewiem w ktore miejsca na lipolu wlutowac te 3 kable Moze ma ktos schemat albo jakos mi to powie PROSZE O ODPOWIEDZ POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Łączysz + jednego z - drugiego i w to połączenie wlutowujesz też środkowy kabel. Pozostałe dwa to + i - całego pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos15000 Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 czyli ten co loncze + z - podlnaczam jeszche 1 kabel i ten kabel daje do ktorego bolca na ladowarce w balancerze ?? a pozostalem 2 kable + i - gdzie ?? podlonczyc w balnacerze w wejsciu na balncer sa 3 bolce srodkowy to + a pozostalem 2 to nie pisze Odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Kiedyś na potrzeby forum popełniłem obrazek pokazujący połączenia w pakiecie 3S: W pakiecie 2S jest podobnie - tylko wywalasz środkową celę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 rysunek powinien wyjaśnić wszystko: powodzenia P.S. Ładziak. szybciej rysujesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.