patrykcbr Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Witam. Czy posiada ktoś może plany tego samolotu ? Chciałbym go zbudować, ale na tym forum nie znalazłem a z kolei na innym są tylko jakieś stare linki, lub nie potrafię znaleźć. Byłbym wdzięczny na plany w PDF żebym mógł je wydrukować, inne też chętnie przyjmę może uda mi się je przerobić na PDF P.S. Chciałbym aby samolot był elektryczny. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobak Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 antonov_an-2_towner.pdf Tylko takie posiadam an2scale.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykcbr Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 Gdyby ktoś również szukał tego co ja tutaj jest instrukcja: http://napolskimniebie.pl/index.php/do-pobrania?download=3:an2-instr2-08-2010 Jeżeli coś jeszcze znajdę to dodam. Dziękuję za odpowieź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts