patrykcbr Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam. Czy posiada ktoś może plany tego samolotu ? Chciałbym go zbudować, ale na tym forum nie znalazłem a z kolei na innym są tylko jakieś stare linki, lub nie potrafię znaleźć. Byłbym wdzięczny na plany w PDF żebym mógł je wydrukować, inne też chętnie przyjmę może uda mi się je przerobić na PDF P.S. Chciałbym aby samolot był elektryczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 antonov_an-2_towner.pdf Tylko takie posiadam an2scale.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykcbr Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Gdyby ktoś również szukał tego co ja tutaj jest instrukcja: http://napolskimniebie.pl/index.php/do-pobrania?download=3:an2-instr2-08-2010 Jeżeli coś jeszcze znajdę to dodam. Dziękuję za odpowieź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi