rafalgruszka Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dino07? Jest tu ta osoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Czego się spodziewasz po swoim pytaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 tak z boku patrząc jestem pewien, że odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 tak z boku patrząc jeste pewien, że odpowiedzi Aaaaa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 .. ale tak dogłębniej to nurtuje mnie Bartku to samo pytanie co Ciebie bo też nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Raczej nikt nie bedzie taki "mundry" zeby sie przyznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 No i słusznie, bo wygląda, jakby kolega Rafał chciał mu nastukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 No i słusznie, bo wygląda, jakby kolega Rafał chciał mu nastukać Ale najpierw wszyscy go wyśmieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Cześć. Spodziewałem się reakcji typu znam go to... a i nikomu nie chciałem nastukać. Generalnie napisałem to dla jaj. Ubaw miałem mało z krzesła nie spadłem. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Cześć. Spodziewałem się reakcji typu znam go to... a i nikomu nie chciałem nastukać. Generalnie napisałem to dla jaj. Ubaw miałem mało z krzesła nie spadłem. Rafał To znaczy ze trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi