Skocz do zawartości

Pakiet z Aliexpress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poznać waszą, bardziej napewno niż moją, opinie pakietu z Ali: http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-2015-Upgrade-3S-35C-11-1V-2200mah-Fire-Bull-Lipo-Battery-For-RC-Helicopter-Airplane/32271819528.html?spm=2114.32010308.4.183.JhVJ8g

No bo w sumie jest 35c za taką cene z darmową przesyłką czego chcieć więcej?

Drugiego, tym razem pewnego, pakietu.

To hobby potrafi się bardzo zemścić na zbytnich oszczędnościach na elektronice.

Opublikowano

A ktos kiedys probowal nie chinola LiPola ? Reka do gory ! .... Nie widze, ciekawa jest odpowiedz dlaczego?

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No dobra wiadomo o co mi chodziło, o to że nie np. pakietu Turnigy czy Zippy jakich właśnie używam tylko no-name-a takiego jak ten.

Opublikowano

Tak, Kolega próbował takiego bez naklejek, w gustownej srebrnej folii/taśmie.

To był jedyny jaki dotychczas widziałem przypadek zapalenia się pakietu w locie.

Żeby nie było, że przytaczam jakąś extremę: pakiet nabyty w znanym i lubianym sklepie internetowym.

Opublikowano

Wiem o co chodzilo. Tyle ze te firmy co wymieniles biora cele z tego samego zrodla co noname bo innych zrodel nie ma. Cena pakietu z ali jest w miare atrakcyjna wiec moze osoba zainteresowana moze zabawic sie w sapera u kupic jeden czy 2 pakiety i zdac relacje po sezonie. Z innej beczki z ali zasaperzylem podgrzewacze do swiec oo ok $9 i jestem zadowolony.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.