macielot Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam, chciałbym poznać waszą, bardziej napewno profesjonalną niż moją, opinie pakietu z Ali: http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-2015-Upgrade-3S-35C-11-1V-2200mah-Fire-Bull-Lipo-Battery-For-RC-Helicopter-Airplane/32271819528.html?spm=2114.32010308.4.183.JhVJ8g No bo w sumie jest 35c za taką cene z darmową przesyłką czego chcieć więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam, chciałbym poznać waszą, bardziej napewno niż moją, opinie pakietu z Ali: http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-2015-Upgrade-3S-35C-11-1V-2200mah-Fire-Bull-Lipo-Battery-For-RC-Helicopter-Airplane/32271819528.html?spm=2114.32010308.4.183.JhVJ8g No bo w sumie jest 35c za taką cene z darmową przesyłką czego chcieć więcej? Drugiego, tym razem pewnego, pakietu. To hobby potrafi się bardzo zemścić na zbytnich oszczędnościach na elektronice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macielot Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ktoś kiedyś próbował takiego chinola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A ktos kiedys probowal nie chinola LiPola ? Reka do gory ! .... Nie widze, ciekawa jest odpowiedz dlaczego? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macielot Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 No dobra wiadomo o co mi chodziło, o to że nie np. pakietu Turnigy czy Zippy jakich właśnie używam tylko no-name-a takiego jak ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Tak, Kolega próbował takiego bez naklejek, w gustownej srebrnej folii/taśmie. To był jedyny jaki dotychczas widziałem przypadek zapalenia się pakietu w locie. Żeby nie było, że przytaczam jakąś extremę: pakiet nabyty w znanym i lubianym sklepie internetowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wiem o co chodzilo. Tyle ze te firmy co wymieniles biora cele z tego samego zrodla co noname bo innych zrodel nie ma. Cena pakietu z ali jest w miare atrakcyjna wiec moze osoba zainteresowana moze zabawic sie w sapera u kupic jeden czy 2 pakiety i zdac relacje po sezonie. Z innej beczki z ali zasaperzylem podgrzewacze do swiec oo ok $9 i jestem zadowolony. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A ktos kiedys probowal nie chinola LiPola ? Reka do gory ! .... Nie widze, ciekawa jest odpowiedz dlaczego? Ja próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi