tomaszg6 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pierwszy oblot modelu kolegi Daniela S bach 342 z zadymiarką efekty fajne i cieszace oko zapraszam do ogladania. Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr21 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam Model piękny ,efekty extra. Podziwiam (z lekka zazdrością ) kunszt pilotażu. Pozdrawiam Piotr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 A dokładnie fajny model umiejętności pilota też niczego sobie Daniel lata najdłużej z naszej ekipy :-) Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 całkiem fajnie to wygląda . przy okazji i ja się pochwalę tylko z innej perspektywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Very good !! . Fajnie umieszczona kamerka ,kiedyś trzeba spróbować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr21 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam Cóż mogę powiedzieć : Fantastic !!! Pozdrawiam Piotr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Fantastycznie :-) Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 To naprawdę Extra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi