-==PEGAZ==- Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Koledzy z branży... nie orientujecie się jaką maksymalną pojemność dysków obsłuży mi kontroler LSI SAS 3000 ? Nie mogę nigdzie znaleźć żadnej specyfikacji do tego tematu... a potrzebuję na dosyć szybko podjąć decyzję co do zakupu dysków twardych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Sam kontroler ma fizyczne ograniczenie przestrzeni adresowej do 16 Exabajtów :-) 2 banki pamięci 64-bitowe. Ale ile Ci obsłuży rzeczywiście to zależeć będzie od OSu, który nim zarządza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 i taka odpowiedź najbardziej mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ha, i tym sposobem mój słownik rozszerzył się o 2 kolejne słowa. Po niedawno poznanym Tetrabajcie doszły Petabajt i Eksabajt. A nie dalej jak wczoraj tłumaczyłem ojcu ile to jest 150MB. - "Jakieś 25cm dyskietek jedna obok drugiej, ale teraz z internetu ściąga się 5 minut" Mam wolne łącze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tetrabajty to coś od pieluch ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tetrabajty to coś od pieluch ? tak tak, małe bajtle walą w tetry :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 tak tak, małe bajtle walą w tetry :] Dzięki za poprawę humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi