tom000 Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Witam! Dowiedziałem się ostatnio że pewna znana firma świadcząca usługi cięcia laserem kupuje balsę za ok połowę taniej niż my detaliści :wink:(np. balsa 3mm za 3,25zł) Szukałem w internecie firmy która sprzedaje balsę hurtowo i niestety nic nie znalazłem a chciałem zrobić większe zapasy dla siebie i dla kilku znajomych.Ma ktoś może jakąś hurtownie :?: Jeśli tak to proszę o jakiegoś linka :? z góry dzięki :mrgreen:
kamil_rc Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 W Polsce ciężko będzie znaleźć taka hurtownie ale w Czechach kupisz balsę za parę groszy.
tom000 Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Opublikowano 9 Maja 2008 Tak wiem :wink: Ładny mamy kraj ale drogi... :roll:
buwi777 Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Wracając do tematu - ktoś to sprawdzał ? http://www.havel-composites.com/shop/139-Profile-drewniane-Balsowe-deseczki/0-list.html :szukaj: ps. zapomniałem dodać że w Cieszynie raczej nie mają i trza zamawiać to przywiozą z Ołomuńca ( CZ ) - tam mają główny magazyn
Rekrut:) Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 To powiadacie ze w Czechach jest tanio ?Mniej więcej ile(np.3mm) i jeśli ktoś wie gdzie to jest?taka hurtownia od granicy?? :wink:
rapier Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 Kiedy zamawialismy balse do ciecia wlasnie zamawialismy w Havlu. O ile pamietam mieli oni balse 1200mm a nie jak wszedzie 1000mm i wychodzilo najtaniej
Czaro Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 A jak z twardością takiej balsy z Havla? Przeważają deski ciężkie, czy to zróżnicowane?
kamil_rc Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 no właśnie jak z balsa z Havla?? Nadaje sie do naszych zastosowań??
laminat Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 nie wiem jak bylo kiedys ale dzis balsa w havlu nie jest taka tania przeliczcie sobie to dla 1mm. wzchodzi drozej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.