tom000 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Witam! Dowiedziałem się ostatnio że pewna znana firma świadcząca usługi cięcia laserem kupuje balsę za ok połowę taniej niż my detaliści :wink:(np. balsa 3mm za 3,25zł) Szukałem w internecie firmy która sprzedaje balsę hurtowo i niestety nic nie znalazłem a chciałem zrobić większe zapasy dla siebie i dla kilku znajomych.Ma ktoś może jakąś hurtownie :?: Jeśli tak to proszę o jakiegoś linka :? z góry dzięki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 W Polsce ciężko będzie znaleźć taka hurtownie ale w Czechach kupisz balsę za parę groszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Tak wiem :wink: Ładny mamy kraj ale drogi... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Wszak to nasza NAJDROŻSZA ojczyzna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Wracając do tematu - ktoś to sprawdzał ? http://www.havel-composites.com/shop/139-Profile-drewniane-Balsowe-deseczki/0-list.html :szukaj: ps. zapomniałem dodać że w Cieszynie raczej nie mają i trza zamawiać to przywiozą z Ołomuńca ( CZ ) - tam mają główny magazyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Dzięki buwi777 Przyda się 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 To powiadacie ze w Czechach jest tanio ?Mniej więcej ile(np.3mm) i jeśli ktoś wie gdzie to jest?taka hurtownia od granicy?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Kiedy zamawialismy balse do ciecia wlasnie zamawialismy w Havlu. O ile pamietam mieli oni balse 1200mm a nie jak wszedzie 1000mm i wychodzilo najtaniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 A jak z twardością takiej balsy z Havla? Przeważają deski ciężkie, czy to zróżnicowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 no właśnie jak z balsa z Havla?? Nadaje sie do naszych zastosowań?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 nie wiem jak bylo kiedys ale dzis balsa w havlu nie jest taka tania przeliczcie sobie to dla 1mm. wzchodzi drozej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.