Elkojote Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam , coś się chyba pozmieniało, mam zładowane zdjęcia na Google wchodziłem do katalogu , wybierałem zdjęcie kopiowałem link i pojawiało się w temacie a teraz info że format nie właściwy . Wiem że jest możliwość zładowania zdjęcia bezpośrednio na serwer forum kiedyś było to nawet opisane jak zrobić ale nie mogę odnaleźć tematu a co za tym idzie nie potrafię tego zrobić ... pomoże ktoś ??
robertus Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mam tak samo, rozszezenie w linku kończy się na jpg.
Elkojote Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jak sprawdzam działające zdjęcia to wcześniej link kończył się na .jpg teraz kończy się na -no i forum wywala komunikat że format nie znany czy coś takiego . Tylko jak teraz zładować zdjęcia tu na forum bo wiem że jest taka możliwość i wtedy wszystko działa ??? Znalazłem jak to zrobić ! , w dziale Sprawy dotyczące forum jest w podpiętych ! Pewnie dla tego że miałem przed oczami to nie mogłem odnaleźć .
Rekomendowane odpowiedzi