Elkojote Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam , coś się chyba pozmieniało, mam zładowane zdjęcia na Google wchodziłem do katalogu , wybierałem zdjęcie kopiowałem link i pojawiało się w temacie a teraz info że format nie właściwy . Wiem że jest możliwość zładowania zdjęcia bezpośrednio na serwer forum kiedyś było to nawet opisane jak zrobić ale nie mogę odnaleźć tematu a co za tym idzie nie potrafię tego zrobić ... pomoże ktoś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mam tak samo, rozszezenie w linku kończy się na jpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Jak sprawdzam działające zdjęcia to wcześniej link kończył się na .jpg teraz kończy się na -no i forum wywala komunikat że format nie znany czy coś takiego . Tylko jak teraz zładować zdjęcia tu na forum bo wiem że jest taka możliwość i wtedy wszystko działa ??? Znalazłem jak to zrobić ! , w dziale Sprawy dotyczące forum jest w podpiętych ! Pewnie dla tego że miałem przed oczami to nie mogłem odnaleźć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi