Peter Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Filmik dopiero zmontuje. A na poczatek kilka kadrow z tego filmu Jedym mankamentem jest w tej chwili przejrzystosc powietrza.Ponoc tylko na biegunach jeszcze jako tako cos widac z daleka :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Cześć Peter - to są tzw. stopklatki, czy zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ja tez jestem w szoku,ale niestety tak,to pojedyncze stop klatki z filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Szukam i nie mogę znaleźć - czym robisz ten film ( owe stopklatki ) ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Player VLC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 :shock: :shock: :shock: suuuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Po tym co tu zobaczyłem nie mogę doczekać się całego zmontowanego filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jednak w sobotę rano trza trochę wolniej zadawać pytania - jaka kamera jest w modelu - czym jest robiony ten ( przyszły ) film ? Za info jak wyciąć stopklatki też dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jeszcze nie czaje dobrze tej obrobki/edycji,ale kiedys pewnie sie naucze Tzw. poklatkowosc,jest wynikiem braku odpowiedniego programu,ale mysle ze niedlugo go dostane. Milego lotu. W odpowiedzi na email,upublicznie troche moja odpowiedz dla kolegi. :jupi: . Tak,to jest prawdziwe latanie,doslownie ,prawie jak w szybowcu lub jak ptak,jak kto woli. (a ta wolnosc na razie ma 2 km :oops: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No musze przyznać Peter, że znów jesteś pionierem, film rewelacujny, żyletka, że aż się pociąłem Pięknie to wygląda, ale kurcze nie daj nam czekać wstaw fotki twojej platformy, jak ty to wszystko wykombinowałeś !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł.X Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Obraz jak i cały film poprostu wspaniały. Gratuluję Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No bez przesady,czasem mi sie cos uda :oops: . Ale skoro tak kadzicie,to na wieczor jeszce jeden filmik :rotfl: :rotfl: :rotfl: Poczekamy kilka minut az Vimeo przetrawi Filmik jednak w gorszej jakosci-dv-avi :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj1gd Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Peter, felicitations ! ...to kiedy tak polatamy nad Afryka ? pozdrawiam ps. tylko nie spadnij, bo to juz wysoko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Peter mozesz podać tytuł piosenki z twojego filmu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Lara Fabian Wonderfull life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.