Skocz do zawartości

Nareszcie mam film, na ktorym cos widac :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik dopiero zmontuje.

A na poczatek kilka kadrow z tego filmu :D

893f34a435738a1f.png

4ab0333a2b27bfbb.png

778a8cb230dd636c.png

15df86b45577012b.png

Jedym mankamentem jest w tej chwili przejrzystosc powietrza.Ponoc tylko na biegunach jeszcze jako tako cos widac z daleka :rotfl:

Opublikowano

Jednak w sobotę rano trza trochę wolniej zadawać pytania - jaka kamera jest w modelu - czym jest robiony ten ( przyszły ) film ?

Za info jak wyciąć stopklatki też dziękuję

Opublikowano

Jeszcze nie czaje dobrze tej obrobki/edycji,ale kiedys pewnie sie naucze :lol:

Tzw. poklatkowosc,jest wynikiem braku odpowiedniego programu,ale mysle ze niedlugo go dostane.

Milego lotu.

W odpowiedzi na email,upublicznie troche moja odpowiedz dla kolegi. :jupi: .

Tak,to jest prawdziwe latanie,doslownie ,prawie jak w szybowcu lub jak ptak,jak kto woli.

(a ta wolnosc na razie ma 2 km :oops: )

Opublikowano

No musze przyznać Peter, że znów jesteś pionierem, film rewelacujny, żyletka, że aż się pociąłem :lol:

Pięknie to wygląda, ale kurcze nie daj nam czekać wstaw fotki twojej platformy, jak ty to wszystko wykombinowałeś !!

Opublikowano

No bez przesady,czasem mi sie cos uda :oops: .

Ale skoro tak kadzicie,to na wieczor jeszce jeden filmik :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Poczekamy kilka minut az Vimeo przetrawi :lol:

Filmik jednak w gorszej jakosci-dv-avi :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.