krzysztof1492 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam Zakupiłem sobie ramę http://www.banggood.com/DJI-F330-4-Axis-RC-Quadcopter-Frame-Kit-Support-KK-MK-MWC-p-943370.html i rekomendowane do niej rzeczy (lista jest tam podana) Niestety problem jest taki jak na zdjęciu, czyli luz! Cóż może to moja wina, bo dopiero zaczynam zabawę z kwadrokopterami (na razie Hubsana rozbijam o ściany), no ale jest recommended configuration więc myślałem, że wszystko będzie pasować... Tu można zadawać nawet najdziwniejsze pytania, więc nie boję się: co mogę z tym zrobić? Szukałem - adaptery, przejściówki, piasty, ale może źle szukałem, albo po prostu nie ma czegoś takiego. Może pozostaje kupić inne śmigła? Liczę na wyrozumiałość z Waszej strony:) Pozdrawiam Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 śmigło nie miało pierścieni centrujących w zestawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1492 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 śmigło nie miało pierścieni centrujących w zestawie? nie, dodatkowo ten otwór w śmigle nie jest idealnie okrągły, rysunek http://www.sport-shop.pl/gallery/big/13107_1.jpg pokazuje że piasta silnika do phantoma jest sfrezowana i właśnie otwór w śmigle też ma taki kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wygląda na to, że to sa dedykowane zamienniki do phantoma. Najłatwiej to kup nowe śmigła, wystarczą zwykłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1492 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wygląda na to, że to sa dedykowane zamienniki do phantoma. Najłatwiej to kup nowe śmigła, wystarczą zwykłe. tak, tak zrobie po prostu dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi