Gawelli Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam czy ktoś z kolegów używał kiedykolwiek do pokrycia samolotu http://www.banggood.com/Heat-Shrinkable-Skin-5m-Red-Covering-Film-For-RC-Airplane-p-982468.html cena zachęcająco niska ale zastanawia mnie czy to się do czegoś nadaje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Wygląda na to ,że to ta sama folia co w HK EU http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__43276__Covering_Film_Solid_Bright_Red_5mtr_102_EU_Warehouse_.html Kupiłem ostatnio 4 kolory, to całkiem dobra folia , ma dobry klej i nieźle się wykurcza. W niczym nie ustepuje innym "markowym" foliom. Dla mnie spoko, zwłaszcza w tej cenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 "W niczym nie ustepuje innym "markowym" foliom." .. a ustępuje Jest dużo lżejsza co jest jej kolejnym atutem Warta zakupu rzecz jasna Nie jest to moja opinia a Tych co używali, daję więc wiarę na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 .. a ustępuje Jest dużo lżejsza co jest jej kolejnym atutem Warta zakupu rzecz jasna Nie jest to moja opinia a Tych co używali, daję więc wiarę na 99% Nie do końca tak jest folia w HK występuje w trzech cenach , te droższe są wyraźnie grubsze np: biała, czarna, niebieska (takie mam) ale tańsza oliwkowa jest równie mocna choć cieńsza ,tylko kłopotliwe jest w niej oddzielenie foli właściwej od ochronnej, mocno przylega, jak przyklejona a może tylko moja rolka długo gdzieś leżała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Leszku, ja miałem na myśli, że dobrze doradziłeś, żeby nie było, że podważam ... a to czy się lekko czy trudno oddziela można przecierpieć byle wytrzymałość i masa końcowa okleiny była znośna Jeśli chodzi o mnie to porównuję z Oracoverem, w którą zainwestowałem a nie użyłem .. leżą rolki w szafie a okleiłem "chińszczyzną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi