bąku Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 witam zaczne odrazu zbieram się do kupna heli i ucze się latać na symulatorze mój problem jest taki: po kilku manewrach np zwrotach itp nabieram dużej prętkości i chcę wylądowac i z tym jest problem jak mam się zatrzymać jeśli lece z dużą prętkością ? o mam jeszce jeden problem bo bardzo dużo latałem na symulatorze zwykłymi samolotami i jeśli przepadam odruchowo zaciągam w góre jak to zwalczyć ? jeśli może mi ktoś pomuc to bardzo bym prosił thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Aby wyhamować ruch postępowy w heli, musisz go przechylić w kierunku przeciwnym do kierunku lotu. w tym momencie pociągnie ci go troszkę w górę, wypadało by więc byś równocześnie zdjął troszkę gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bąku Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 ok dzięki spróbuje tak a jak z tym odruchem ? co mam robić chyba bede teraz latal cały czas heli to sie oducze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Musisz ćwiczyć. też tak miałem. Leciałem wolno szybowcem i chciałem go podnieść iii przeciągniecie.. Model spadał w pionie... Ale na szczęście nie było kosztów naprawy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bąku Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 ok będe ćwiczył dzięki wielkie za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.