_prezes_ Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam serdecznie kolegów, mam takie pytanko, moj znajomy uslyszal ze gdzies w Nachodzie jest mega wielki sklep z modelami RC ale nie wiemy nic dokladniej. Szukałem jakis info w necie o nim ale nic konkretnego nie znalazlem i tu pytanie do was moze ktos cos slyszal o tym sklepie wiecej , moze ktos wrecz nawet byl tam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dawid - wyglada na to ze Twoje info jest mocno przeterminowane... http://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=67&t=2994&sid=245e6a41a088c84536d71543584bf3ee&start=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_prezes_ Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 No wlasnie jedyna wzmianke o tym sklepie jaka trafilem w sieci to wlasnie to co mi wyslales. A same info jest od kolegi z ktorym chcielismy zaatakowac ow sklep - no ale coz trudno Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi