NOVAXIM Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam, Mam mały dylemat odnośnie usytuowania osi tylnego rotora w Honey Bee King II. W moim egzemplarzu (patrząc od tyłu) oś rotora tylnego jest skierowana jakieś 5° w dół. Wydaje mi się, że ta oś powinna być poziomo. Nie ma możliwości wyregulowania tego, bowiem belka ogonowa jest z przodu nacięta, a z tyłu ma otwory (co służy unieruchomieniu mocowania). Stąd też mam pytanie do właścicieli HBK2, aby zerknęli na swoje modele i wypowiedzieli się jak jest u Was. Jest to dla mnie ważne, bowiem nie wiem czy to reklamować, rozwiercić otwór, czy może tak ma być(?). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Oś wirnika tylnego w każdym modelu heli powinna być w pozycji poziomej. Możesz model reklamować ale wiąże się to zapewne z dodatkowymi kosztami wysyłki paczki. Najlepiej było by zrobić nową dziurkę tak aby zamontować oś wirnika w poziomie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.