idfx Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Co do śmigła ... Model ma wyglądać dokładnie jak ten Króciec w silniku ma 3.25 mm na 3.85 mm na "grzybkach". Teraz już zgłupiałem ... nie mam "obycia" i nie wiem jakie więc przewody paliwowe będą najodpowiedniejsze ? Od rana przekupuję sklepy i albo to albo tamto nie pasuje ... Bardzo proszę o dobranie kołpaka do śmigła jak na filmie. Jestem w kontakcie z autorem filmu i po zapytaniu dlaczego użył podwymiarowego śmigła stwierdził, że z testów na tym osiągnął maksymalną prędkość. Proszę o wskazówki, gdzie mogę zakupić odpowiedni komplet (jak na obrazku ) śmigło trzyłopatowe + kołpak alu. Dziękuję i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Koledzy,odgrzeję trochę temat. Chodzi mi głównie jaki przewód dawać do zbiornika żeby nie parciał. Kupiłem przy okazji w HK przewód opisany jako nitro & gas ale dzisiaj coś mnie tknęło i się zainteresowałem zbiornikiem. A tam kompletnie sztywny przewód,nie wiem jak ja latałem na plecach,chyba na oparach?. Jeśli macie coś wypróbowanego podeślijcie konkretnego linka do towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 https://www.ef3m.pl/pl/p/Przewod-paliwowy-Tygon-f-4040-gas-do-benzyny/74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi