Marcin Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Jakiś czas temu wpadł mi w oko taki model: http://www.espritmodel.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=3804 pomęczyłem trochę Rafała, posiedzieliśmy nad planami, zdjęciami, zwymiarowaliśmy sporo i tak powstała luźna wariacja na temat tego modelu: Wyposażenie modelu to 2xHS 55 na lotkach, Conrad 05 na wysokości. Regulator Dualsky 30A, silnik RAY 2836/08 i zasilanie pakiet Dualsky 1700 3s 12C. Śmigło 8x6. Waga całości 510g Model miał już swój oblot, gdy jeszcze nie był taki "piekny" Dokładnie mówiąc leciał bez owiewki silnika i miał inną kabinkę. Jak obrobię tamten film to wrzucę na youtube. Tak wyglądał w locie przed faceliftingiem Chciałem podziękować tutaj Rafałowi za wkład w tworzeniu tego modelu ( choć pewnie się do niego nie będzie chciał przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 fajna, ciekawa linia samolota... podoba mi sie... i akrobacje potrafi... najs dżob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ta sylwetka... miodzio. Rozrysowywałeś plany w jakiejś postaci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Plany opracuje i przygotuje Rafał B. krótki film z latania http://pl.youtube.com/watch?v=hLpdAxT-wPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 no i narobiliscie mi ochoty na taki model... mila odmiana od EG i RWDka bedzie czekam na plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam No więc plany się "intensywnie" robią i pewnie prędzej czy później je udostępnię. Narazie jest prawie cały kadłub zrobiony, zostało jeszcze rozrysować skrzydła i stateczniki. Proszę narazie o cierpliwość i branie pod uwagę że sesja tuż tuż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Jeszcze tylko kilka fotek na koniec i jak narazie zamykam jadaczkę i czekamy na ruch Rafała (Oj, ja się w BB nie pokazuję bo mi przerobisz zadek za to, że Cie wkopałem w ten projekt ;P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 no i gdzie te plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nio sesja się kończy 30 czerwca więc spokojnie. Narazie jest gotowy prawie cały kadłub zostało dorobić "kabinkę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 A co tam, odezwę się Rafał, jak będziesz projektował skrzydła, to proszę Cie o zachwanie tego specyficznego kształtu, zwłaszcza tych cofniętych końcówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 piękny model naprawde piękny i czekam na plany xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.