vaderjk Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Nagrane quadem 250 i kamerką 808 #16 v2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nagrane quadem 250 i kamerką 808 #16 v2. Latałeś w goglach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie, mam monitorek 8 cali, na nim latam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie, mam monitorek 8 cali, na nim latam. No to jestem pod wrażeniem. Na monitorze trudno jest ocenić przestrzeń. A jak sobie radzisz z ew. zakłóceniem wizji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ale jakim zakłóceniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ale jakim zakłóceniem? Chwilowa utrata obrazu lub jego zakłócenie przez przeszkodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Staram się nie latać za przeszkodami, a jak już lecę to za takimi co nie za duże są, czasami mam jakieś zaniki wizji ale to na moment i juz dalej widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Staram się nie latać za przeszkodami, a jak już lecę to za takimi co nie za duże są, czasami mam jakieś zaniki wizji ale to na moment i juz dalej widzę. A jakiej mocy nadajnika używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 200 mW boscam 5,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ja mam też Boscama 200mW 5,8GHz (7,5g) wagi. Pytam bo zdarzają mi krótkie zerwania obrazu na zwykłej antenie , jak użyję anteny kierunkowej jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Anteny mam koniczynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Anteny mam koniczynki Nadajnik ma koniczynkę. Odbiornik jedna koniczynkę a druga antena płaska 11 dbi. Płaska zdecydowanie ma lepszy odbiór no ale trzeba za to pilnować kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush80 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Bardzo ladnie latasz, ja latam w goglach i wydaje mi sie ze na monitorku jest trudniej latam latam ale i tak nie tak jak Ty. Szacunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaderjk Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Oj bez przesady.. mam ciągle problem z ustawieniem quada.. Ładnie to lata np Dronas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi