piotrekrc Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 witam,tak jak w temacie powyżej.znalazłem filmy jak lata i chce go zbudować.był już budowany tu na forum ale jak zdobyć plany?niemoge znależć tych nr.modelarza.może ktoś posiada plany pdf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 http://www.rcclub.eu/viewtopic.php?f=90&t=1489 Konstruktorem jest Andrzej Kobyłecki na forum - jędrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Dzieki wielkie za zainteresowanie Krzysztofie,plany już mam od pewnej dobrej duszy z naszego forum.dzięki za Twój link -bardzo a to bardzo mi posłuży do budowy virgo.przeczytałem od dechy do dechy i Jarek przeprowadził super relacje z budowy tego modeliku.najzabawniejszy ,jak dla mnie komentarz motylastego .pozdrawiam i śliczne dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi