Jump to content

Polska instrukcja do Hitec Optic 6 Sport

kosa

Recommended Posts

Posted

Poszukuje instrukcji do aparatury optic 6 sport oczywiście po Polsku, szukałem w internecie ale nie widziałem... Może ktoś ma prywatna to prosiłbym o zeskanowanie jeśli byłaby taka możliwość.

• 1 year later...
Posted

Chociaż temat nieco "przygasł" to dołączam się do prośby. Mam ten sam problem - brak polskiej instrukcji do tego radia. Jestem początkującym w RC. Radio Optic 6 sport i pozostałe wyposażenie kupiłem kilka dni temu. Oczywiście bawiłem się "na sucho" bez modelu całym tym osprzętem i tak pomiksowalem kanały, że serwa chodzą w różnych kierunkach. Zrobił się niezły bałagan. :cry:

Szukałem instrukcji na różnych stronach ale niestety do tego radia nie ma. Mam instrukcję w j. angielskim i próbowałem przetłumaczyć na wersję krajową ale język techniczny (czyt. modelarski) to skomplikowany język - zwłaszcza dla początkującego.

Jeśli więc ktoś ma takową instrukcję do tego radia w j. polskim to bardzo proszę o jakąś informację. Będę bardzo wdzięczny.

• 2 weeks later...
Guest Anonymous
Posted

Mam taką instrukcję. Zainteresowani niech podadzą adres meilowy to prześlę skany.

• 2 months later...
  • 4 months later...
  • 3 years later...
Posted

Witam,

odświeżam trochę temat. Poszukuję polskiej instrukcji do Hitec Optic 6 Sport. Miałem ją fizycznie, ale diabeł ogonem przykrył...

Będę wdzięczny.

Pozdrawiam

Robert

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.