Ryszard58 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 I....kolejny modelik po MS 406 do mojej kolekcji związanej z lotnictwem fińskim z lat wojny w konkretnej skali ,czyli 1:32Modelem tm jest :O samej konstrukcji oraz historii samolotu postanowiłem nie pisać ,gdyż płatowiec jest dość dobrze znany ,a po za tym ciekawskich odsyłam do internetu ,tu pozostanę tylko przy fotkachJeżeli chodzi o sam model .Cóż mogę napisać ,poziom w stylu Special Hobby czyli plastik ,plus blaszki plus żywica .Niestety palnęli parę fuksów ,związanych z tym konkretnym modelem w barwach fińskich ,Tak ze chcąc go jako tako zrobić prawidłowo ,należy posiłkować się albumem wydanym przez Stratus, Najśmieszniejsze jest w tym to że obrazek z pudelka przedstawia najbardziej przypominający oryginalny samolot ,natomiast w instrukcji i planszy barwnej jest mnóstwo przekłamańFotek z produkcji raczej nie mam jedynie dwie przedstawiające sposób odwzorowania części krytych płótnemNO I CZAS NA FOTY MODELU
Vesla Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Podziwiam Twoją redukcyjną robotę. Sam "lepię" redukcyjne modele i wiem ile wymaga "zabawy". Mam prośbę, przy okazji jakiejś prezentacji gotowego modelu zrób proszę relację z jego budowy. Kolejne etapy malowania itp. Sam dobrze wiesz o chodzi :-) Tak żeby można było podpatrzeć warsztat :-) Model jak i wszystkie poprzednie, świetny! Gratuluje.
Ryszard58 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Opublikowano 13 Września 2015 Postaram sie ,może przy kolejnym modelu w fińskich barwach
young Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Ryszard zbierając w jedno miejsce twoje prace stworzyłeś kawałek historii. Podziwiam
Ryszard58 Opublikowano 17 Września 2015 Autor Opublikowano 17 Września 2015 Ryszard zbierając w jedno miejsce twoje prace stworzyłeś kawałek historii. Podziwiam Miło mi to slyszeć
Rekomendowane odpowiedzi