Peter Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 W takiej sceneri zaparowal mi obiektyw a skondensowana para usmiercila kamerke. Krotko mowiac,lanie wody. Za kare, z tego tytulu,filmik nie otrzyma nawet tytulu i ani jednej nutki :twisted:
Tomisław Piotr Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 A u nas zapowiadają piekną pogodę nad Anglią. Może osuszenie kamerki ją wskrzesi?
Raffik Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 szkoda ze nad polska ma byc kupa z pogodą :/
IRC Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Czesc Peter , jeśli można spytać to przeczytałem twój post i: W desperacji,nawet juz chcialem kupic Aipteka A-HD,ale pare minut na necie wyleczylo mnie z tego gadzetu. Teoretycznie bylby super,ale pliki w jakiejs egzotycznej formie ( MOV) i problemy z edycja/konwersja dopelnily reszty. nasówa sie takie pytanie : kupiłeś wkońcu tego Aipteka ? bo z tego co piszesz to masz pliki MOV, i nie wydaje mi sie abyś miał inną kamerke niż Aiptek, jak nie mozesz napisac to ok , ale przynajmniej zaprzecz ze jej nie miałeś i ze sie nie nadaje , Filmiki w HD wypas tak trzymać , pozdrawiam
Peter Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Opublikowano 24 Maja 2008 ale przynajmniej zaprzecz ze jej nie miałeś i ze sie nie nadaje , Jasne ze sie nadaje . Aipteka tez mam. Kazda kamerka z kodekiem H-264 ma pliki mov (stajnia Mac) .A jak to dziala mozna poczytac na forach,a pozniej najlepiej w opinach klientow np. Amazon. A pozniej (albo raczej wczesniej) dobrze jest wybrac sklep np. z opcja money-back guarantee :evil: Gdzies byly na vimeo filmy z testow. Co bedzie w finalnej konfiguracji bedzie wiadomo za ok 3-4 tygodnie. Wtedy tez dokladnie opisze co bylo testowane,jak dlaczego i za ile ?.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.