Irek M Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Piszę w imieniu kolegi, a prośba nie ma nic wspólnego z modelarstwem. Chodzi o wykonanie chyba 36 fotek z ulicznej wystawy o Krakowie oczywiście w Krakowie. W tej chwili nie wiem przy, której ulicy znajduje się ale z tym to nie problem. Więc jeśli znalazłby się ktoś tak uczynny to proszę o sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Hej. Jaka wystawa i gdzie????Postaram sie pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dzięki wielkie. Jutro zapytam o nazwę ulicy. Fotki - dużych roziarów - prawie 1m na prawie 1m mocowane zazwyczaj do ogeodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 napisz napisz, bo ja sie wybieram w tamte strony i jak trafie to popstrykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Dawaj ulice to podjade i zrobie. Na placu inwalidów przy parku krakowskim jest jakaś wystawa mijam ja co rano. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Dzięki za pomoc. Z kolegą na razie nie mam kontaktu więc nie podam ulicy. Wiem tylko, że ta uliczna wystawa dotyczy właśnie miasta Krakowa. EDIT: Sławek (Leonardo) :jupi: - to jest własnie ta wystawka na Placu Inwalidów. Wisi chyba 36 dużych skanów fotografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Czy coś w temacie zaszło istotnego? Mogę liczyć na fotki skanów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.