SowaFSO Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam, chciałbym przedstawić mojego Chrupka Dane: Rozpiętość 1m Skrzydła drewniane konstrukcyjne bez kesonow Usterzenie drewniane konstrukcyjne Kadłub laminatowy Silnik własnej konstrukcji Serwa 9g Pokrycie papier japoński Model zaprojektowany i wykonany przez jednego z modelarzy w Zamościu Odkupiłem od kolegi i go naprawiłem, skrzydło było połamane i obydwa nie miały pokrycia, i oczywiście oblatany lata swietnie i akrobacje robi rownież na 5+ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Wybierałem się do Zamościa na Mokre na dni otwarte czy coś takiego, były chyba pokazy modeli, niestety byłem zawalony robotą i nie było szans na wypad. A myślałem że poznam jakiegoś profesjonalnego modelarza, bo jakoś w mojej okolicy nie ma nikogo takiego, nie ma nawet amatora. Mam wrażenie że jestem jedynym który się interesuje samolotami rc. A do Zamościa to rzut beretem, niestety nie udało się pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Zapraszamy A do AZZ polatać to bardziej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi