ledge Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 witam wszystkich kompletuje elementy do budowy łódki zanentowej katamaran 65 cm długości i zostały mi jeszcze cztery najważmiejsze elementy do skompletowania, mam nadzieje że podzielicie się swoją wiedzą i doświadczeniem i pomożecie dokonac właściwego wyboru Radio z odbiornikiem optymalnie było by 9 + kanałowe mój wybór Turnigy 9x lub Turnigy TGY-i10 Baterie główne i back up tutaj niestety nie mam żadnego faworyta Ładowaka Silniki może Graupner 500e jeśli moglibyście pomóc byłbym wdzieczny
Bodzioch Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 witam. Jeżeli chodzi o napęd to może lepiej od razu przejść na bez szczotkę. Radio TGY -i6 w zupełności wystarczy. Baterie to też kwestia kwoty jaką chcesz na nie przeznaczyć. Li-Pol jest drogi ale lekki i ładowarki też są w normalnej cenie. Zaglądnij do mnie na stronę.
mjs Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Jakbyś potrzebował nieco większy kadłub (84 cm), to... mam.
Rekomendowane odpowiedzi