ledge Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 witam wszystkich kompletuje elementy do budowy łódki zanentowej katamaran 65 cm długości i zostały mi jeszcze cztery najważmiejsze elementy do skompletowania, mam nadzieje że podzielicie się swoją wiedzą i doświadczeniem i pomożecie dokonac właściwego wyboru Radio z odbiornikiem optymalnie było by 9 + kanałowe mój wybór Turnigy 9x lub Turnigy TGY-i10 Baterie główne i back up tutaj niestety nie mam żadnego faworyta Ładowaka Silniki może Graupner 500e jeśli moglibyście pomóc byłbym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzioch Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 witam. Jeżeli chodzi o napęd to może lepiej od razu przejść na bez szczotkę. Radio TGY -i6 w zupełności wystarczy. Baterie to też kwestia kwoty jaką chcesz na nie przeznaczyć. Li-Pol jest drogi ale lekki i ładowarki też są w normalnej cenie. Zaglądnij do mnie na stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jakbyś potrzebował nieco większy kadłub (84 cm), to... mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi