JANTAR87 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Nie chcę robić nowego tematu a mam pytanie, jaki wznios skrzydeł należy zrobić w Ile 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdowi Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 najlepiej na oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Na oko to baba w szpitalu umarła Model pod zawody, więc musi być cycuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 cycuś to też ma coś wspólnego z babą a tak serio to bierzesz plan mierzysz i pozostaje Ci pole manewru +/- 2cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Same baby mi po głowie chodzą BTW dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Kosiaki na balony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 To ja mam pytanie z innej beczki do kolegi Jantar87.... jaki masz patent na te baloniki? bo mnie to zaintrygowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 To ja mam pytanie z innej beczki do kolegi Jantar87.... jaki masz patent na te baloniki? bo mnie to zaintrygowało... http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-generator-wodoru-do-napelniania-balonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 To ja mam pytanie z innej beczki do kolegi Jantar87.... jaki masz patent na te baloniki? bo mnie to zaintrygowało... Akurat chwilowo mam dostęp do butli z helem Do mocowania balonów tasiemka jak w ac albo bibuła marszczona. Sposób co podał buwi777 jest jak widać równie skuteczny, tylko nie wiadomo jak długo trzeba czekać na napełnienie pojedynczego balonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.