Patryk Urban Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 W przerwach przy robieniu guppyego zabrałem się za model z pudełka Więcej danych na mojej stronce http://patryku.page.tl/Champion-3D.htm warto poczytać bo to niezła historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 No i model po oblocie. Właściwie to próbowałem zawisu na własnym podwórku no i 5s to jest maks No ale do rzeczy. Cały osprzęt wyciągnięty i wsadzony do Mini 3DXa nad którym właśnie pracuję Champion jest bardzo kruchy. Poprostu bardzo pęka i niestety nie pożył długo. Jutro idzie na śmietnik. Przynajmniej mam troche węgla za darmo Jak rano wstane to będzie nowy post :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Oj szkoda modelu.Czytalem na Twojej stronce troche o nim. Szkoda że zakączył swój żywot.... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.