Patryykk Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam. Jestem Nowym Użytkownikiem. Nazywam Się PAtryk, Jestem Z Kraśnika i Interesuje Się Modelarstem... YYY... OD Niepamientam Kiedy Mam Pytanie Odnośnie 1 Modelu Samolotu F3a z Serwisu Allegro.pl Linkacz: http://allegro.pl/item368839530_samolot_super_sonic_4_kanaly_zestaw_r_c.html Już Miałem Model Samolotu Ale Taki "Lipny". Teraz jak sprzedam Moją Konsolę Kupie Sobie Spaliniaka Ale najpierw musze Się Nauczyc Dobrze Latac. Z Góry Dziękuje Za Odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Czyli jeszcze wogóle nie umiesz latać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Nie, ten model będzie okropny na ten "pierwszy raz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Czyli moze coś zbudujesz? Mozę RWD 5 lub Zefirka? Jeśli czytałeś forum, to powinieneś wiedzieć, o co mi chodzi. :mrgreen:Tym nie nauczysz się latać. Jak to mówią "...polecisz nim jakieś 4 sekundy..." :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Miałeś lipny i teraz znów zamierzasz lipny kupić? Nie zadawaj pytań, na które odpowiedzi już wielokrotnie padały na tym forum. Na samym początku masz dwa sensowne wyjścia: 1) Kupić gotowy model. Do nauki nadają się takie jak Sky Lady, Easy Glider. Wpisz sobie te nazwy w wyszukiwarce tu na forum, a znajdziesz wiele informacji na ich temat. 2) Skompletować sobie samemu wyposażenie, a następnie samodzielnie zbudować model (to rozwiązanie polecam . Najpopularniejsze modele w tej kategorii to RWD by Skazoo, oraz Zefirek. Tak jak wcześniej - wpisz sobie ich nazwy w wyszukiwarce, na forum jest wiele opisów na ich temat. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 1) Kupić gotowy model. Do nauki nadają się takie jak Sky Lady, Easy Glider. Wpisz sobie te nazwy w wyszukiwarce tu na forum, a znajdziesz wiele informacji na ich temat. Tak Szczeże to Niechętnie kupił bym MotoSzybowca . Wolał bym Już Jakiś Inny Samolocik Miałeś lipny i teraz znów zamierzasz lipny kupić? Hmm.... Czy On Jest Asz Tak Bardzo zły ?! :/ PS: Zastanawiałem Się Jeszcze nad Trolem z Depr. Co onim sondzicie ?? Jakie Wyposarzenie Polecacie Mniej Wiecej Jak Sprzedam konsole (600-700zł) Mógł bym złożyc Całe Wyposażenie ? i Samolocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Zacznij Pisać Normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Zacznij Pisać Normalnie Czyli ? Acha Bez Tych Odstępów ?? Ok, Poprawię się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Nie, kurna, pisz używając małych liter i dużych a nie wal każde słowo z dużej litery! Widzisz ty w ogóle co tworzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Widzę. Prubuję byc grzeczny . No ale dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 polecam Mozilla Firefox, przydaje się jeśli zapominasz notorycznie o ortografii Edit: nie musisz zaczynać zdań od wielkich liter, wystarczy ze poprawnie stosujesz znaki interpunkcyjne to kazdy Cie rozczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 No dobrze, tylko mam problemy z ortografią. Więc bardzo, prosze nieczepiajcie się. ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Patryk nie ma tak dobrze, trzeba postarać się pisać prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 No staram się, staram ale Mam Dysortografię. PS: Może ktos mi linka podesłac na PW żebym sobie zainstalował tą mozille i z tą ortografią ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Najnowsza wersja: jest tutaj . Następnym razem nie pytaj o linka, tylko skorzystaj z www.google.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 heh.... Myślisz że nie instalowałem ?? Sciagnołem słownik i Du***sza Probowałem już ale niedziałało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.