Skocz do zawartości

ODBIORNIK 4 kanałówy

barton3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki mogekupić tani i mały odbiornik 4-kanałowy?? chce włożyć do małego samolociku który skonstrułuje z pewnymn bardziej doświadczonym modelarzem.. ;]

to bedzie moj pierwsyz model..bedzia mial 2 serwa....będe chciał nim sterować aparaturą od HELIKOPTERA LAMA V3 :]

Doradzicie coś??

Opublikowano

Np. Jeti REX 4 maly, lekki... w sam raz do malutkiego modeliku.

Rozumiem, ze chcesz mieć tylko wysokość i kierunek a nie jest to żadna Delta ?

Opublikowano

nie znam sie na tyczh nazwach..bedzie to moj pierwsyz model..i chyba do nauki wystarczy :]

Model tego bardziej doświadczonego modelarza :] który mi pomoze jest w ksztalcie yyy...deski sedesowaj :] :P

Opublikowano

no no..w przeliczeniu kosztuje troche ponad 30 zł..ale do tego przesyłka..chyba z USA nie wiem ile moze kosztowac..moga naliczyc clo i podatek vat... i do tego trzeba miec paypal a jak paypal to platnoscz gory..w takim wypadku trzeba miec karte jakas specjalna :]...mysle ze nie wyjdzie mnie duzo taniej niz podobny w polsce :D

a ten e-sky 6 kanałowy to dobry by był..nie tracil by zasiegu? i wspolpracowal by z 4 kanalowa aparatura od lamy? (nie znam sie to pytam :oops: ) :]

Opublikowano
ja mam nadajnik od lamy, odbiornik ten 6 kanałowy e-sky za 50zł i śmigam :)

możesz zobaczyć np. tu

http://pl.youtube.com/user/GrzechuRC

najdalej odlatywałem tak że ciężko było określić czy model leci na mnie czy odemnie i z zasięgiem 0 problemów (nic także nie przerywa w locie, jak na razie)

To jest ten sam sprzęt w którym ciągle drżały serwa?

Nprawił się:D

Jeżeli tak to trudno powiedzieć że masz z nim zero problemów.

Opublikowano

Jeśli model ma kształt deski sedesowej to podejrzewam, że to bezogonowiec i wtedy aparatura z lamy nie wystarczy, bo potrzeba mikser dla latających skrzydeł. Można co prawda dokupić takowy i wpakować do modelu lub wykonać machaniczny. Ale jeśli ten twój kolega jest zaawansowanym modelarzem to powinien to sam wiedzieć...

Opublikowano

Olo, problem rozwiązałem i jest nim aparaturka e-sky, gdyż na innej serwa nie drgają

stąd polecam odbiornik, a na nadajnik pechowo trafiłem widocznie... (Chińczyk mniej ryżu dostał ;) )

Opublikowano

a ma ktos cos uzywanego do sprzedania? (uzywany zawsze troche taniej wyjdzie :] )

bo mam okazje kupic ten 6-kanałowy e-sky za 30 zł...jest tylko bez obudowy..i nie wiem czy brac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.