Krychol RC Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam! Mam na imię Krystian mam lat 14 i mieszkam w Poznaniu ,a od roku choruję na modelarstwo.Głównie interesuje się elektrykami. Bardzo spodobało mi sie to forum i więc jak jakieś będę miał pytania to będę pisał. Pozdrawiam i dziękuję. GG 7872056 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 bende miał pytania to bende pisał. Witam kolejnego Wielkopolanina! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 No to jesteśmy rówieśnikami :] Ale jednak wstaw swoją mordkę (jeśli możesz) bo Panowie admini Ci ładnie zatrują życie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 No wkoncu ! Doczekalem sie przedstawienia - Witaj w naszym klubie. Nie chce sie czepiac ale pownienies w poscie napisac "bede" a nie "bende" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Nie chce sie czepiac ale pownienies w poscie napisac "bede" a nie "bende" Po poznańsku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 ty mi nie wkrecaj wala bo tez jestem poznaniakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Wiatj, jakie modele juz zbudowałeś?? jak masz pokaz foty:D.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Cześć Imienniku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.