kojot Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Witam ponownie wszystkich kolegów. Nagle zniknąłem pół roku temu z życia modelarskiego i nie było ze mną kontaktu. Jak by co, teraz będzie łatwiej, wracam do życia modelarskiego. Wczoraj nawet wysprzątałem kanciapę. Nasze lotnisko też jakoś rozpoczęło funkcjonowanie (www.lotnisko-rc.pl). Tak więc po przerwie witam wszystkich serdecznie i przepraszam wszystkich, którzy chcieli się ze mną skontaktować, a im się to nie udało.
Marcin Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Witamy weterana modelarstwa... drżyjcie lamerzy i leniwi nastolatkowie :twisted:
-==PEGAZ==- Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Hejka Kojocie ! ... ale się stęskniłem za tymi ciętymi ripostami Witam serdecznie !!!!
Tomek Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Ciesze się , że wróciłeś do naszej wspólnej zabawy, zwanej ptocznie dziecinadą ,czyli modelarstwo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.