kojot Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witam ponownie wszystkich kolegów. Nagle zniknąłem pół roku temu z życia modelarskiego i nie było ze mną kontaktu. Jak by co, teraz będzie łatwiej, wracam do życia modelarskiego. Wczoraj nawet wysprzątałem kanciapę. Nasze lotnisko też jakoś rozpoczęło funkcjonowanie (www.lotnisko-rc.pl). Tak więc po przerwie witam wszystkich serdecznie i przepraszam wszystkich, którzy chcieli się ze mną skontaktować, a im się to nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witamy weterana modelarstwa... drżyjcie lamerzy i leniwi nastolatkowie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 nie taki KOJOT straszny jak go malują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Hejka Kojocie ! ... ale się stęskniłem za tymi ciętymi ripostami Witam serdecznie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witamy z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 O, pan Kojot! Dziędooobry...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ciesze się , że wróciłeś do naszej wspólnej zabawy, zwanej ptocznie dziecinadą ,czyli modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.