IRC Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 zapraszam : Wodzisław Śląski - Radlin II lot FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gratuluje, piekny film. Muzyka hmm... swojska.. Lot piekny. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 muzyka taka została dobrana zeby było zabawnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Irek może wpadniesz kiedyś do nas do Raciborza na lotnisko i pokażesz jak to wszystko wygląda:) jestesmy zainteresowani bo narazie latamy z komórką z radlina masz tylko tyle co kamieniem dociepniesz:) pozdrawiam Piotrek Szymański Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Filmik obejrzalem kilka razy. Jest dobry.Pod wzgleden technicznym (jakosc) jak i ujec (pilotaz). Choc minimalnie ograniczyl bym ruchy kamery,a to za wzgledu na to , ze nie jest to plynny ruch.Reszta jak najbardziej ok.Sam montaz tez jest ciekawy, film nie jest monotonny. Muzyczka,no coz , jest jajcarska :rotfl: . Ten Archos dziala jak burza,gdyby mu zapodac Soniaka z lepsza kompensacja tla (back light),wyszloby w jakosci dvd. Jejku,ja Wam zazdroszcze ze mozecie sobie latac , doslownie wszedzie. Locik pewny,zadnych zaklocen AV,rc tez niezauwazylem.A te przeloty nad dachami,miodzik :faja: IRC,Ty jedz tam do Piotrka i pozarazaj ich :* ,z pewnoscia bedzie nas wiecej Gratuluje naprawde fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Peter pierwsze próby juz za nami narazie był to erikson 700i chyba:) http://pl.youtube.com/watch?v=8DKwnmFw46s niestety jakośc fatalna ale jak na drugi raz to i tak jestesmy zadowoleni:) nakrecilismy tego 22min:) ale na youtube tylko dalem 9min heh zapomniałem ostatnio latałem z wysokościomierzem w zegarku i zanotowałem 395m:) ale to i tak nie był najwyzszy lot Discusa wczesniej latałem już wyżej tylko jak raz straciłem model z pola widzenia bo mi oczy załzawiły i staneły mi włosy na głowie to latam juz niżej:) dlatego latanie wasze bardzo mnie intryguje:) pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 zapraszam :....Wodzisław Śląski - Radlin II .... :rotfl: a ja latam trochę dalej w kierunku Pszowa a czasem na pszowskiej hałdzie. No i u kolegów z Raciborza już byłem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Zapraszamy ponownie tylko troche wczesniej:) moj gg 2053750 jak co to zawsze w opisie jest o ktorej latamy:) ewentualnie zawsze sie mozemy umówic na latanie najlepiej sobota lub niedziela Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam wszystkich którzy oglądali mój filmik. Irek może wpadniesz kiedyś do nas do Raciborza na lotnisko i pokażesz jak to wszystko wygląda:) Chetnie Ja jestem otwarty na różne propozycje przynajmniej bedą nowe tereny do latania FPV. Tak wogóle to jestem z Katowic , natomiast w Wodzisławiu bywam weekendowo ponieważ moja Dziewczyna tam mieszka. Lot z telefonem fajny - przynajmniej daje możliwość zasmakowania czegos ala FPV Jednym z moich najbliższych celów jest latanie w górach to bedzie czad ..... realne miejscowości to Brenna lub góra Żar trzeba sie w jakiś wakacyjny weekend wybrać. Filmik obejrzalem kilka razy. Jest dobry.Pod wzgleden technicznym (jakosc) jak i ujec (pilotaz). Choc minimalnie ograniczyl bym ruchy kamery,a to za wzgledu na to , ze nie jest to plynny ruch.Reszta jak najbardziej ok.Sam montaz tez jest ciekawy, film nie jest monotonny. Jakość jest dobra ponieważ wieksza cześć ujeć była robiona gdy świeciło piękne słoneczko i była piękna pogoda , ujęcia kościoła - czyli ok 0.5 km od bazy były robione ok 18 - 19 godziny i juz nie jest tak ładnie .... natomiast jeśli chodzi o ujęcia - to loty były juz dość dawno temu - a były to moje początki i w locie FPV jest troszke stresu , obawa przed tym że sie lata nad nieznanym terenem i czasem jest nerwowe szukanie punktu odniesienia aby sie nie zgubić Normalnie bym wyciął te ujęcia jednak montaż trwał tylko 1 godzine było to robione w pośpiechu bez sprawdzania, przed wyjazdem na weekend bo tak to nigdy nie ma czasu na super produkcje Ten Archos dziala jak burza,gdyby mu zapodac Soniaka z lepsza kompensacja tla (back light),wyszloby w jakosci dvd. Znaczy chodzi ci o kamerke i jej kompensacje tła ? jakiego Soniaka ? a ja latam trochę dalej w kierunku Pszowa a czasem na pszowskiej hałdzie. na pszowską hałde chetnie sie wybiorę - będą ciekawe ujęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Irek tak wogule to ja jestem z Chorzowa:) a moją żone poznałem własnie w Raciborzu i tak juz od 19992 tutaj latam:) hehehehhe wakacje się zblizają wielkimi krokami na pewno nie raz bedziesz w Radlinie wiec się spotkamy wszystko nam pokazesz i wyjasnisz No i polatamy wspólnie:) pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Znaczy chodzi ci o kamerke i jej kompensacje tła ? jakiego Soniaka ? Dokladnie.Z lepsza automatyka i tak ok 550 lini. Wtedy film wyjdzie zyleta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 A dokładnie jaki model masz na myśli ? a tak wogóle to jak sie aiptek HD sprawował mozesz powiedziec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Kamerka Sony byla swego czasu w Future Hobbies,gdzies chyba jest nawet opis i link. Aiptek sprawial jak na razie klopoty,jest wrazliwy na 2,4 GHz,oraz wylacza sie po kilkunastu minutach :? Obraz dobry,ale celowac trzeba w lepszy.No i te badziewne plastiki i calosc tzw. jednorazowka.To taka moja ocena :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 dzieki za odpowiedz , to tylko powiedz mi ze te twoje filmy hd nie były robione Aiptekiem a czymś innym tak ? nie pytam czym bo nie mozesz napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Prawie koncert zyczen. Za kilka dni bedziesz pierwszy o tym wiedzial Poukladam,pomontuje,opisze i powiadomie Cie kiedy bedzie gotowe.OK PS. Nauczony poprzednimi porazkami,staram sie pisac o czyms co jest juz sprawdzone. Nie uzywajac skrajnych eufemizmow. Wtedy jest rzetelnie i konkretnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRC Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 OK czekam z niecierpliwośćią , trzeba było napisać coś dyplomatycznego ala: nie potwierdzam nie zaprzeczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Wyszloby wtedy jak z Samsugiem NV3.Czyli lipa (na koncu) Najlepiej jak kazdy sobie porowna pozniej roznice miedzy kilkoma filmami i wybierze to co mu odpowiada.No chyba ze sam chcesz mnie wyreczyc ? Bardzo chetnie odstapie te dzialke :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.