Marcus Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam. Próbuję sie zarejstrować na tym portalu, wszystkie dane wpisuję, i wyświetla mi się taki oto komunikat :arrow: http://pl.youtube.com/signup_copa Nie wie ktoś o co chodzi? Z góry dziękuję za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł40 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 No to może spróbuj się jeszcze raz zarejestrować wpisując więcej danych np. Gdzie mieszkasz napisz w Warszawie a w województwie Zachodniopomorskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Kiedy tam nie ma czegoś takiego :evil: Jest tylko :arrow: http://pl.youtube.com/signup A ty wogóle jesteś tam zarejestrowany :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł40 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A ty wogóle jesteś tam zarejestrowany Jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 To może spróbuj na inny adres imeilowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Spróbowałem na inny, i wyświetla si ten sam komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Spróbuj na www.wrzuta.pl :wink: Ja tam jestem zalogowany i na forum są moje zdjęcia z wrzuty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacFlyer Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 jaka datę urodzenia wypełniasz? może za mało masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 wpisuję 1995... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 na forach często trzeba mieć 13 lat, może i tam taka bariera jest? A jak nie to zawyż trochę wiek, nic się nie stanie, to nie urząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 phi, ja mam na you yube ze dwadziesciapare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Proponuję Ci, zarejestruj się na VIMEO.com. W Vimeo filmy po załadowaniu mają lepszą jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Wpisałem rocznik 1990 i weszło :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.