mati1988k Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam. Gdzie mogę poczytać o akrobacji 3D. Albo może ktoś tutaj mi napisze jak wejść w płaski korkociąg i jakie wymagania musi spełniać model żeby w takowy wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Albo może ktoś tutaj mi napisze jak wejść w płaski korkociąg i jakie wymagania musi spełniać model żeby w takowy wejść Jedyne co można doczytać na ten temat to to iż tendencję do wykonywania korkociągu płaskiego mają modele (czy też samoloty) z błędnym wyważeniem (w zasadzie w przypadku nie których modeli - całkowicie zamierzone "błędne" wyważenie ) czyli tylnim. Osobiście nie wiem o jaki Ci dokładnie korkociąg chodzi bowiem najłatwiejszy do wykonania jest korkociąg płaski z użyciem silnika (swobodny raczej niewykonywalny przez zdecydowaną grupę modeli - przynajmniej ja - nie miałem okazji takowego ujrzeć w wykonaniu modelu). Czy chodzi Ci o podobny korkociąg jak na tym filmie? (1m54s, 4m26s, 5m42s, 7m12s, 7m32s...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jak chcesz poczytać o akrobacji to może tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 O dzięki Zabieram się za lekturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.