Ryszard58 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 created by picasa2html.com :piwo: WitajcieNastępny model skończony ,tym razem coś z klimatów pierwszowojennych .A mianowicie Bristol .2B Fighter .Model Eduarda z tak zwanej serii "Weekend edition" skala 1:48.Model raczej dość znany ,to tez pominę opis zawartości pudelka .Zresztą w internecie jest tyle rożnych stronek gdzie opisany jest ten model.Od siebie dodam że poza modelem posiadałem blaszki Parta .Blaszki te sa dedykowane modelowi z Rodena ale pasują tez do tego modelu ,tak że pokusiłem się aby je wstawić .Zawsze to troszkę zwaloryzuje ten model .Warsztatu nie prowadziłem na forum bo poza wykonaniem wnętrza ,reszt jest standardowa . Zrobiłem wiec trochę fotek z wykonywania wnętrza ,które wraz z gotowym modelem przedstawiam w galerii .Opis samolotu jak i dane tez pominę ,ewentualnych ciekawych odsyłam do Wikipedii .Co do samego modelu to jest on wykonany w barwach i oznaczeniach : No.62Squadron .Francja wczesny 1918 pilot Lt W.E.Staton .25 1/2 zwyciestwhttp://www.picasa2html.comhttp://www.picasa2html.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Fajnie wyszedł . Kratownica kadłuba zabójcza . I to co lubię najbardziej to malowanie konkretnego pilota , a raczej załogi . Ciekawe ile zestrzeleń miał strzelec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Piękny... Zaczynam się zastanawiać... Gdzie Ty to wszystko stawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Piękny... Zaczynam się zastanawiać... Gdzie Ty to wszystko stawiasz? Pominę to milczeniem i rysuneczkiem ,ktory dostałem w mailu od kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi