kossimon Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Cześć, Nie wiem czy już było i nie wiem czy to dobry dział, ale wideo mnie rozwaliło Zacząłem się też zastanawiać czy nie dało by się (no może do mini to nie - ale do jakichś średnich/większych modeli) tego typu patentów zmniejszających ciężar zastosować (w komentarzach pod filmem piszą, że są zbiorniki z helem w środku) Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ale wciąż robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Pamiętam kiedy pierwszy raz widziałem ten film zrobił on na mnie wielkie wrażenie .Wracając do konstrukcji jest to w zasadzie sterowiec ,kadłub to balon .Miałem kiedyś taki pomysł, może sobie taki zrobię ,bo fajnie sunie tak realistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Efekt porażający. Potem tylko znaleźć salę gimnastyczną i może być cudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 No mniej więcej był taki pomysł i sal w naszym kraju coraz więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Efekt porażający. Potem tylko znaleźć salę gimnastyczną i może być cudnie. ... chyba że ktoś wejdzie i sie przeciąg zrobi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ooops! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi