spYchu Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Uwaga na autora tego ogłoszenia na OLX:http://olx.pl/oferta/aparatura-sterujaca-flysky-fs-i6-2-4-ghz-mode2-lcd-CID767-IDc1htd.html#2d80124987 Po wpłacie pieniędzy na konto zrywa kontakt. Kiedy zadzwoni się z innego telefonu można usłyszeć od niego, że ogłoszenie jest nadal aktualne.Proszę o przeniesienie, jeśli temat jest w nieodpowiednim miejscu.Edit: Ogłoszenie usunięte przez olx po zgłoszeniu oszustwa. Sprzedający mieszka w miejscowości Jastrzębie-Zdrój, ma na imię Jarek i sprzedaje aparaturę FlySky 2.4ghz 6 kanałową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 A wystarczyło by zapoznać się z zasadami bezpieczeństwa na OLX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Niestety taka prawda, na OLX tylko z odbiorem osobistym i bez przedpłat na konto. Od kupowania w "ciemno" jest Allegro i polecane sklepy internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Najlepszy jest "Aliexpers" kładzie "Allegro" i "OLX " na łopaty kasa zawsze wraca za oszusta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Najlepszy jest "Aliexpers" kładzie "Allegro" i "OLX " na łopaty kasa zawsze wraca za oszusta . Dokładnie, dodatkowo można płacić z karty ale też bezpośrednio z banku przez przelewy24(polecam bo nie ściągają kasy za przewalutowanie) Ostanio kupiłem tam sony super had ccd 600tvl , jak do mnie dotarła okazało się że to sony ale 700tlv która nie współpracuje z moim OSD. Napisałem z prośbą o wymianę a oni dali mi 700 za free i jeszcze dosłali 600 Na allegro jak reklamowałem okulary 3D to koleś powiedział, że on już takich nie ma a w ogóle jak chce to mogę go podać do sądu on i tak mi kasy nie odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jaka to różnica czy to olx, allegro, aliexpres, czy też inne tałatajstwo... sprzedają ludzie i to tylko od ich uczciwości i życzliwości zależy przebieg transakcji. Żadna transakcja nie będzie udana kiedy po drugiej stronie trafimy na łajzę. Udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek30 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jaka to różnica czy to olx, allegro, aliexpres, czy też inne tałatajstwo... sprzedają ludzie i to tylko od ich uczciwości i życzliwości zależy przebieg transakcji. Żadna transakcja nie będzie udana kiedy po drugiej stronie trafimy na łajzę. Udanych zakupów Tylko tam masz sprawne programy ochrony kupujących... w sumie wystarczy, że płacisz przez PP a tam 90 % przypadków jest z uwzględnienim roszczenia kupujących choćby nie mieli racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi