Mitar Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja zamóiłem z Chin jakies 50rzeczy do tej pory, średni czas oczekiwania to ~2tyg , cła ani vatu nie miałem. Jak kupujesz poniżej 100$ za jednym razem to raczej nic ci nie dowalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaPIR Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 A co koledzy sądzą o tym : http://www.rcpitstop.pl/pl/p/DJI-zestaw-do-zlozenia-quadro-KIT-F450-NAZA-Lite-z-GPSem-podwozie/5159 Dodatkowo, za zakupami w PL przemawia to, że odliczę sobie VAT więc różnica między zakupami w Chinach będzie znikoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitar Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Jeśli kupujesz na firmę to można pomyśleć o zestawie z Polski, ten co wkleiłeś jest ok, tylko poczytaj sobie o ograniczeniach Nazy Lite względem v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Faktycznie ceny na aliexpress czy banggood są zachęcające, ale czas oczekiwania pewnie lekko ok 30 dni. Dodatkowo przy większym zakupie pewnie dowalą cło i vat. Popatrzę jak to wygląda w naszych sklepach lub w HK eu. Ostatnio z Chin szybko cos idą, zamawiałem ostatnio z international HK i w tydzień przyszło ( przesyłka najtańsza) Jakiś czas temu zamawiałem foxa800 z banggood przesyłka za free ale i była jakaś za 1,5£ to dopłaciłem i rownież w tydzień przyszło Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi