Miałczek Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam zostałem posiadaczem takiego silniczka na jakim oleju go docierać może być Castrol 2T mineralny {czerwony} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Powiem tak. Ten temat był już wielokrotnie poruszany dogłębnie na forum także poszukaj.Tak ogólnie zaczynasz na oleju mineralnym w celu szybszego "ułożenia" się a następnie przechodzisz na inny lepszy olej (instrukcja silnika co do jakości i ilości) i eksploatujesz. Osobiście stosuje Motul 100 mineralny na początek a potem Motul 800 .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdanilowicz Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam zostałem posiadaczem takiego silniczka na jakim oleju go docierać może być Castrol 2T mineralny {czerwony} Witam! Silnik który kupiłes to podróba OS Max GT 33. Wystarczy sciągnąć manual do gt 33 i tam bedzie cały opis jaki olej i jak docierac silnik. Bardzo mnie interesuję jak ten silni będzie zachowywał się w czasie eksploatacji. Napsz coś na ten temat. pozdrawiam Włodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam właśnie wiem że to podróbka OS i sam jestem ciekaw jak będzie się spisywał. Napiszę jak się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 jutro pierwsze odpalenie zobaczymy jak chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Dzisiaj dopiero było pierwsze odpalenie wypalił na razie jakieś 0,5L paliwa silnik pracuję znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 SILNICZEK PRACUJE BARDZO ŁADNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qzyn Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Hej, ale daj obejrzeć........ Link nie jest publiczny JD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 A TERAZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ile kosztowała ta kopia? Chodzi ładnie ciekawe jak długo będzie cieszył właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 kopia kosztowała jakieś 950zł i mam nadzieję że trochę właściciela pocieszy na razie jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Gdzie kupileś ten silnik panie podziel się linkiem bo cena naprawde dobra ☺ Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 można dostać tutaj https://www.gimmik.pl/Silnik_benzynowy_TP_33,o,14548.html cena troszkę większa tutaj http://nikogroup.pl/Silnik-benzynowy-TP-33-dwusuwowy-p4297 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi