Zapi29 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam niedawno nabylem drona dji phantom 2 vison + . Włascieciel do zestawu dozucil mi 2 nowa baterie w zestawie i tutaj mam problrm. Sciagnilem sobie aplikacje na moj tel do laczenia sie przez wi-fi z moim dronem aby moglo mi przekazywac obraz z kamerki na tel . Wszystko dziala jak nalezy ze stara bateria na tel pokazuje mi wszystkie parametry tj ( poziom bateri w dronie i takie tam rozne ). Niestety po wlozeniu nowej bateri na tel pokazuje mi ze bateria jest calkowicei rozladowana pokazuje 0 %i dron nie jest gotowy do lotu(mrygaja czerwone swiatelka .nie wiem o co chodzi z ta nowas bateria moze mial ktos podobne zdarzenie i mi cos pomoze w tym. Dziekuje i pozdraiwma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Zaktualizuj oprogramowanie Phantoma, na 99% pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapi29 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wlasnie tez gdzies o tym poczytalem . Teraz jest problem jak wgrac oprogramowanie lub sprawdzic jakie jest obecnie??.Byłbym bardzo wdzieczny za odpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapi29 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wszystko wgrane jakos sobie poradzilem teraz po wgraniu nowego softa bez problemu czytaa nowa baterie . Dzieki GiulioN za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi