Zapi29 Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Witam niedawno nabylem drona dji phantom 2 vison + . Włascieciel do zestawu dozucil mi 2 nowa baterie w zestawie i tutaj mam problrm. Sciagnilem sobie aplikacje na moj tel do laczenia sie przez wi-fi z moim dronem aby moglo mi przekazywac obraz z kamerki na tel . Wszystko dziala jak nalezy ze stara bateria na tel pokazuje mi wszystkie parametry tj ( poziom bateri w dronie i takie tam rozne ). Niestety po wlozeniu nowej bateri na tel pokazuje mi ze bateria jest calkowicei rozladowana pokazuje 0 %i dron nie jest gotowy do lotu(mrygaja czerwone swiatelka .nie wiem o co chodzi z ta nowas bateria moze mial ktos podobne zdarzenie i mi cos pomoze w tym. Dziekuje i pozdraiwma Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiulioN Posted November 6, 2015 Share Posted November 6, 2015 Zaktualizuj oprogramowanie Phantoma, na 99% pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zapi29 Posted November 7, 2015 Author Share Posted November 7, 2015 Wlasnie tez gdzies o tym poczytalem . Teraz jest problem jak wgrac oprogramowanie lub sprawdzic jakie jest obecnie??.Byłbym bardzo wdzieczny za odpowiedz:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zapi29 Posted November 7, 2015 Author Share Posted November 7, 2015 Wszystko wgrane jakos sobie poradzilem teraz po wgraniu nowego softa bez problemu czytaa nowa baterie . Dzieki GiulioN za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts