Kwasiu Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Niedługo mam zamiar jechać na wakacje na pewno wstąpcie na jakiś klif. Chciałem zabrać coś ze sobą. Doradźcie jakiś model szybki w budowie i dość prosty w pilotażu ponieważ nigdy nie latałem na zboczu. Z góry dzięki A i jeszcze jedno jest gdzieś jakiś fajny klif koło Łeby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kostowicz Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ja polecam Fox-a od multiplexa.Jak nigdy nie latałeś na zboczu to fox-em za małe pieniądze sie pobawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Najpierw napisz jakie masz wyposażenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 mam: odbiornik albo 23g albo 6g, lipol 2s 1400mha, serwa mikro 8g, zasilanie do odbiornika ni-cd, no i silnik 3f i regiel podać jakieś inne informacje ?? 8) gdzie moge dostac Foxa bo na arthobby jest niedostepny chciałbym go zrobić w wersji szybowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ja polecam Fox-a od multiplexa.Jak nigdy nie latałeś na zboczu to fox-em za małe pieniądze sie pobawisz. Taa co jeszcze . . . A może jeszcze i termikę tym załapie . . . A jakie techniki budowy masz opanowane? Może być coś z styropianu i oklejone balsą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Jakub Kostowicz napisał/a:Ja polecam Fox-a od multiplexa.Jak nigdy nie latałeś na zboczu to fox-em za małe pieniądze sie pobawisz. Taa co jeszcze . . . A może jeszcze i termikę tym załapie . . . Jakby co to może nie termike ale :shock: http://pl.youtube.com/watch?v=65ILoxKG_Zo http://pl.youtube.com/watch?v=cv9QEfJKR4U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Poszukaj sobie na forum: Toto Zboczowy akrobacik F-21 Predator Może coś Cię zainteresuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 styropian raczej nie nie mam możliwości wycięcia rdzeni coś konstrukcyjnego najlepiej depron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ze swej strony mogę Ci polecić Swish-a. Swojego kupiłem w Mixmodelu 2 lata temu i dalej jest to mój najlepszy z małych modelików...Nie masz warsztatu - kup ARF, umiesz oklejać folią i jesteś przekonany że zrobisz to i lepiej i ciekawiej - kup ARC. Wozi się jak w termice tak na zboczu i zdolny do wszelkich swawoli jakie Ci przejdą przez te 7" między uszami.... Pozdrawiam - Jurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 na początek chciałbym coś nie drogiego ponieważ nielatałęm na zboczu a niechciał bym rozwalić czegoś fajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Madslide Masz tu plany zarowno wersji 2,3m jaki i 1,5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 wolałbym coś depronowego, małego. Nie mam zbyt dużo czasu na budowę :| tak jak pisałem wcześniej na nadmorskie klify Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 ja myśle że sensowny byłby ToTo, lub ToTo 2, szybkie w budowie, nie za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 czy ten fox poradził by sobie na klifie i czy dam rade nim latać bo opanowałem dopiero motoszybowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.