sławek Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Czas złamać monopol Ryszarda w tym dziale (co nie zmienia faktu że robi piękne rzeczy) i na chwilę odejść od skrzydeł . Nie jest to rasowy model żaglowca jak parę tematów wcześniej pokazał na Vesla tylko zwykła papierowa wycinanka Ktoś poprosił mnie o szybkie wykonanie żaglowca -nie miał być trudny...... Wybrałem ze strony Dysneya darmową wycinankę ,poniżej fotka modelu wykonanego przez kogoś bez modyfikacji . Ale jak na mój gust model był zbyt czerwony więc w photoshopie pozmieniałem co nieco w plikach wycinanki ....tak że w ostatecznej formie niewiele ma wspólnego z pierwowzorem . Jest to mój pierwszy model żaglowca (przynajmniej pierwszy który został ukończony) Może mam małe wymagania co do siebie ale mi się podoba Qrcze ...a w domu ani grama rumu...... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesla Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Kurcze. Jakoś to przegapiłem. Bardzo ładna wycinanka. Fajnie się prezentuje. Flaga powinna być skierowana w kieruku dziobu (tak jak wieje wiatr) ale i tak jest O.K. skrzydła też ma, tylko inne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi