sławek Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Czas złamać monopol Ryszarda w tym dziale (co nie zmienia faktu że robi piękne rzeczy) i na chwilę odejść od skrzydeł . Nie jest to rasowy model żaglowca jak parę tematów wcześniej pokazał na Vesla tylko zwykła papierowa wycinanka Ktoś poprosił mnie o szybkie wykonanie żaglowca -nie miał być trudny...... Wybrałem ze strony Dysneya darmową wycinankę ,poniżej fotka modelu wykonanego przez kogoś bez modyfikacji . Ale jak na mój gust model był zbyt czerwony więc w photoshopie pozmieniałem co nieco w plikach wycinanki ....tak że w ostatecznej formie niewiele ma wspólnego z pierwowzorem . Jest to mój pierwszy model żaglowca (przynajmniej pierwszy który został ukończony) Może mam małe wymagania co do siebie ale mi się podoba Qrcze ...a w domu ani grama rumu...... 2
Vesla Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Kurcze. Jakoś to przegapiłem. Bardzo ładna wycinanka. Fajnie się prezentuje. Flaga powinna być skierowana w kieruku dziobu (tak jak wieje wiatr) ale i tak jest O.K. skrzydła też ma, tylko inne ;-)
Rekomendowane odpowiedzi