mati1988k Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Kto z was się wybiera na ten zlot bo chciałbym zobaczyć jaka frekwencja będzie Ja i ludzie z Gorzowa będziemy na 98% Więcej o zlocie: http://www.aeroklub.poznan.pl/wiadomosci.php?p=akt&id_wiad=571 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Aeroklub Poznański zaprasza wszystkich modelarzy latającymi modelami klasy "gigant" do uczestnictwa w inauguracyjnym pikniku modelarskim Zlot Gigantów, witam, tak mnie zaciekawilo to zdanie, ale rozumiem, ze mozna przyjsc tylko i wylacznie jako widz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja mam nadzieję się pojawić - w roli widza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja tez chetnie wpadne ale narazie jako widz:) Moj Excel 2000 za mały i nie wiem czy dotrwa do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja też będe, ale tylko w roli widza 8). Zapowiada się niezła impreza, oby tylko pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 A mozna prosic o więcej detali + jakies linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 http://www.aeroklub.poznan.pl/wiadomosci.php?p=akt&id_wiad=571 to jest link do opisu imprezy, podany zresztą w pierwszym poście tego tematu :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Kuba, link nie działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Link jest przecież w pierwszym poście http://www.aeroklub.poznan.pl/wiadomosci.php?p=akt&id_wiad=571 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja sie pojawiam na zlocie blisko mam, niestety jako widz ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCRUBBY Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ja będę w tym czasie gościnnie w Poznaniu - chętnie wpadnę jako widz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 A co Darek Ekstra juz sprzedana ze jedziesz tylko jako widz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Dobrze się domyśliłes, nie mam przynajmniej narazie czasu na duże modele... ale imprezy nie odpuszczę. Jak chcesz się zabrać w niedzielę to dzwoń 880-606-606 jedzie jeszcze Maciek z Różewa którego też znasz czyli razem były by 3 osoby. Transport tanszy niż pociąg czy autobus !!! auto mamy oszczędne i zagazowane ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Dzieki Darek za propozycje ale w niedziele jedziemy z kumplem na zawody motocrosowe do konikowa kolo koszlina wiec nie dam rady ale jeszcze raz dzieki za propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 ja zabieram Salamandre 2.5 m ale nie wiem czy polatam bo ?????????pogoda ma być kiepska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 proszę o usunięcie tematu już przeterminowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.