oki188 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam. A więc zostaliśmy zaproszenie do Bełżca aby zrobić pokazy z okazji "Dnia dziecka". Pokazy bardzo podobały sie zarówno młodszej jak i starszej widowni która chętnie zgromadziła się aby obejrzeć występy latających maszyn A oto krótka relacja foto Szykowanie modeli Lokalne boisko zamieniło się w lotnisko Spalinowy kombat przyciągną najwięcej publiczności No i nowie paliwko które śmierdzi jak palony plastik hehe Rozgrzewka trenerkiem Depronowy dwupłat do 3D Przygotowania i sprawdzanie mechaniki Nie może zabraknąć licznej publiczności Załączanie helika I po chwili w zawisie Oraz szybki wystrzał w niebo Po 10 minutach miałem dość trzeba lądować Nie mogło zabraknąć też wozów pancernych Na koniec gdy wiatr ucichł postanowiłem pokazać możliwości lamy która wzbudziła wielkie zainteresowanie publiczności Ogólnie impreza według mnie była bardzo udana zestrzelono nam jedynie 1 samolot w momencie startu ale jak mi wiadomo już jest w hangarze i czeka na części zamienne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.