qba Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs aż mnie ciarki przechodziły jak to oglądałem. dla mnie genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Rewelacja! więcej nie jestem w stanie powiedzieć, idę słuchać jeszcze raz a potem jeszcze i jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ciesze sie ze Wam sie podoba!!!!W dzisiejszych czasach za wiele sie mowi o wlce Solidarnosci tamte wydarzenia zostaja w cieniu a to bylo prawdziwe bohaterstwo!!!!!!! Cieszy mnie rowniz ze zachod tez to docenia-szkoda ze dopiero teraz po tylu latach.Jacek PS.a tu bardziej aktualny link http://pl.youtube.com/watch?v=k8x-IgB9-kE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 no utworek sabaton całkiem niezły fajnie się słucha szczególnie że jest o bohaterskości polaków ... szkoda że poalcy sami nie pisza takich kawałków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No wreszcie ktos docenil Polakow na II wojnie światowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 swietny kawalek ale straty niemieckie przesadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 http://www.supermusic.sk/skupina.php?idskupiny=22137&action=piesne Teksty Sabaton. Także całe 40:1... Link widziałem na wielu forach. Jeśli wersja PL wydaje wam się przesadzona, zobaczcie te napisy w wersji oryginalnej... Jest z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nie powiem ciarki przechodzą a i łezka w oku się zakręciła. Po tych wszystkich "polskich obozach..." i tego typu podobnych sprawach dobrze usłyszeć ,że nie wszyscy na zachodzie zapomnieli jak było naprawdę..... Idę jeszcze raz tego posłuchać i jeszcze raz i jeszcze raz ..... P.S. Może kiedyś Polacy wreszcie zrozumieją , że nie ważne ile sąsiad ma ,tylko co ja robię i co z tego mają inni. Wtedy nie musiał bym się martwić o kolejne rozbiory,targowice oraz te idiotyczne spory w sejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Heh, znam Sabaton, swietny zespol, super kawalek, ale lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Heh , a co on ma wspólnego z polską armią? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nic, ale jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Szkoda że w dzisiejszych czasach słowo patriotyzm kojarzy sie tylko z młodzieżą wszechpolską i nienawiścią do epoki socjalizmu. Ci tak zwani patrioci kilka lat temu chcieli zakazać wyświetlania Czterech Pancernych i psa , bo zakłamywał polską rzeczywistość. :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Heh , a co on ma wspólnego z polską armią? :? the number of the beast Iron Maiden tez ma niewiele wspolnego z armia polska co nie zmienia faktu ze to kawal dobrego starego heavy metalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Co nie zmienia faktu, że już absolutnie nie ma związku z tematem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
throd Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Oj tam zaraz nie ma zwiazku temat sie zrobil nieco bardziej ogolny ale dalej mowa o zespole sabaton. A tak calkiem powaznie to kapela jest rewelacyjna no i ciekawostka jest ze spiewaja praktycznie tylko i wylocznie o historycznych konfliktach zbrojnych. Polecam kawalek Primo Victori dotyczacy d-day, Zreszta warto gosci posluchac nieco bardziej. 40-1 fajny kawalek no i nie da sie ukryc troszke laskocze nasza dume narodowa. Ale kapela ma naprawde wiele lepszych kawalkow naprawde polecam posluchajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.