Darand Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jestem nowy na forum, więc wypada się przywitać. Od dwóch miesięcy wróciłem do budowy modeli - po mniej więcej 30 latach od pierwszych doświadczeń. Chociaż kogo było wtedy stać na aparaturę, silnik, kadłub z laminatu i inne akcesoria, to nauczyłem się wtedy wiele - jak działa samolot i jak cierpliwie dłubać przy modelu, żeby ładnie się prezentował i chociaż kawałek poleciał. Teraz wróciłem, zbudowałem i wyposażyłem Wilgę 2000 myśląc naiwnie że nauczę się latać, ale po pierwszej próbie i remoncie odłożyłem ja na półkę. Kupiłem Minimaga, przełożyłem wyposażenie z Wilgi i poszło... Samolocik praktycznie niezniszczalny, lądowanie na łące w miarę bezpieczne a dziesiątki godzin na symulatorze też zrobiły swoje. Ostatnio doczepiłem kamerkę Flycamone2 pod skrzydłem i zdjęcia wychodzą super. Ale widzę też ile jeszcze muszę się nauczyć. Pozdrawiam serdecznie Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witaj Darku. Jesteś kolejnym przykładem na to, że czym skorupka za młodu nasiąknie... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Darek, nie ściemniaj, dawaj filmiki, to najciekawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrcedes clk Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam na forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam, jasne, że będę wrzucał filmy, zdjęcia i wszystko co dam radę zrobić. Na razie mam 3 filmy i ok. 250 zdjęć - ale wszystko surowe. Na razie muszę się rozeznać w forum: - Gdzie (tematycznie) wrzucać zdjęcia i filmy - Jak to robić (do tej pory nic nigdzie nie wrzucałem). Filmy z Youtube mają dość mierną jakość. Postawię sobie chyba serwer FTP/HTTP do wrzucania filmów i zdjęć (z tytułu pracy mam niezłe zasoby informatyczne). Poza tym - jestem początkujący, więc latam na łące poza zabudowaniami. Co znaczy że filmuję głównie dość nudną łąkę. Ale dzisiaj przeniosę się w ciekawsze miejsce. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.