Zabaluk Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów i pasjonatów modelarstwa =). Nazywam się Łukasz, mam 25 lat i w modelarstwie mam nie wiele doświadczenia. Kiedyś składałem proste modele samolotów, ostatnio jakąś naszło mnie na jakiś prosty model - padło na Łosia =P. Znalazłem się tu ponieważ zainspirowałem się filmikiem z netu i chciałbym was prosić o pomoc i opinie, ale to już w odpowiednim temacie =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabaluk Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam, Wydaje mi się że dopełniłem wszelkich formalności, podczas rejestracji. Czemu więc mam nadal nieaktywne konto? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witaj . Aktywacja nabywała mocy urzędowej .Zapraszam na salony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi